 Uw keuze, ons visitekaartje!    Vandaag besteld, morgen in huis.    Elke dag vers!    Prijzen zijn inclusief BTW.

Zo werkt het

Hoe bestelt u wekelijks vers fruit?

 Contact

U kunt contact met ons opnemen via verschillende manieren. Via de website, e-mail, een telefonisch of mondeling gesprek, SMS of Whatsapp bericht of via andere social media kanalen.

 Informatie

Samen kijken we naar uw wensen en behoeftes. Mede op basis van de bedrijfsgrootte wordt er bepaald welke box met fruit het beste bij uw situatie past en in welke frequentie deze kan worden geleverd. Natuurlijk hoeft u geen standaard box te bestellen! In overleg zijn alle aantallen mogelijk en alle fruitsoorten.

 Bestellen

U bestelt eenvoudig en snel welke fruitbox u wilt ontvangen en wanneer. Via het bestelformulier op de pagina “contact en bestellen” kunt u uw keuze maken en eventueel aanvullende opmerkingen plaatsen. U kunt zelfs uw bestelling via de winkel functie van Facebook, Whatsapp en Instagram plaatsen. Natuurlijk kunt u dit ook doen ook via e-mail, een bericht of een telefonisch of persoonlijk gesprek.

 Aflevering

In overleg met de klant wordt een aflevertijdstip bepaald. Onze vriendelijke, service gerichte bezorgers brengen de bestelde gezonde box op de werkplek. Het lege fruit krat wordt omgeruild met de vers gevulde en wordt retour meegenomen.

 Gezond fruitmoment kan beginnen!

Iedereen kan nu van een lekker stuk, vers, gezond fruit genieten! Eet smakelijk!

 Of bestel direct en makkelijk in onze online winkel

Klik linksboven op online bestellen en plaats uw bestelling snel, veilig en makkelijk in onze webshop! Ook voor al uw aardappel en groente producten.

Welke box past het beste bij u?

Hieronder is weergegeven uit welke boxen u kunt kiezen en welke voor u de beste keus zou kunnen zijn.

Aanpassing inhoud

Natuurlijk zijn andere aantallen in de aangeboden soorten fruit bespreekbaar. Mochten er op uw bedrijf weinig kiwi ’s worden gegeten maar wel veel bananen, dan is het een kleine moeite om dit aan uw wensen aan te passen.

Aanpassing aantallen

Mocht het zijn dat de standaard aantallen niet voldoen aan u wensen dan is dit natuurlijk in gezamenlijk overleg aan te passen! Naar aanleiding van uw wensen kunnen we dan besluiten om andere aantallen klant-specifiek aan te bieden.

Aanpassing fruitsoorten

Service gericht als we zijn; mocht er binnen uw bedrijf vragen of behoefte zijn naar ander vers, lekker fruit (al dan niet) van het seizoen; zoals aardbeien, mandarijnen, druiven, meloen, ananas, perzik, nectarine, kersen, pruimen, bessen, mango, snack komkommer, snack tomaatjes of zelfs verse fruitsappen dan horen we dat graag!

Biologisch fruit

Een volkomen biologische fruitlijn behoort ook tot de mogelijkheden. Helaas zit hier wel een ander kostenplaatje aan vast. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Afleverkosten

Er worden GEEN afleverkosten in rekening gebracht, ook worden de boxen zonder statiegeld of borg afgeleverd. Particulieren krijgen het fruit in kartonnen dozen en pas afhankelijk van de afstand worden er afleverkosten in rekening gebracht.