Over ons

Menno Bakker WerkfruitboxAl minstens 3 generaties stroomt het Aardappel, Groente en Fruit virus door het Bakker bloed!  Mijn opa was vroeger tuinder in Heemskerk en vervoerde tuinbouw producten naar veilingen, mijn vader had een witlof kwekerij te Marrum in mijn jeugdjaren en ik werkte elke zaterdag bij een akkerbouw bedrijf in Oudebildtzijl. Na de HAVO heb ik de HBO studie Agrologistiek aan het Van Hall Instituut te Leeuwarden gevolgd en afgerond. Diverse stages bij een AGF groothandel in St. Annaparochie, een op- en overslag bedrijf in Velsen, een coöperatieve veiling in Grubbenvorst, 9 jaar werkervaring bij Vroegop – Windig vers! in Amsterdam en 12 jaar als Teamleader bij het regionaal Distributie Centrum van Albert Heijn in Zwolle hebben mij gebracht waar ik nu sta!

Voor sommigen is het “gewoon” een fruit-box. Maar voor mij is het elke keer een visitekaartje wat we afgeven!

We stellen de fruitboxen zelf samen, elk stuk fruit wat in een werkfruitbox, cadeaufruitbox of thuiswerkfruitbox terecht komt, is door onze handen gegaan en dus bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit.

Deze selectie begint al bij de groothandel. Deze partner heeft al meer dan 100 jaar AGF ervaring en weten perfect wat ze doen! Daar zien we samen welke partij fruit het meest geschikt is. Net als de ouderwetse groenteman, die ging zelf vroeg in de ochtend naar de veiling om de beste spullen te bekijken en te halen. Smaken verschillen, maar alle producten die wij verkopen hebben we zelf geproefd zodat we weten wat we aanbieden.

We nemen het verse fruit direct mee of we laten het geconditioneerd afleveren en verpakken het in onze mooie boxen. Uiteraard worden de Hygiëne regels van het Productschap Tuinbouw in onze keten strikt nageleefd en wij zijn van mening dat een goede kwaliteit de beste reclame is!

Blijft er wat over? Dan zorgen we dat het vers en fris blijft in onze koelcel. Familie, vrienden en buren worden ook blij gemaakt met overgebleven producten en tevens wordt de Voedselbank Lemsterland geregeld voorzien van diverse fruitproducten.

Fruit is met recht onze passie en dat proef je!

Bestel hier uw eigen Werkfruitbox!