Vers fruit op het werk

U wilt dat uw personeelsleden goed voor zichzelf zorgen. Een goed voedingspatroon draagt bij aan de dagelijks benodigde vitamines. Fruit zorgt niet alleen voor een inname van vitamine maar ook van bijvoorbeeld fructose. Deze volledig natuurlijke  suiker wordt snel door het lichaam opgenomen. Hierdoor krijgen uw werknemers meteen nieuwe energie na het eten van een stuk fruit. Wij leveren de fruitboxen door heel noord Nederland en dragen graag ons steentje bij aan een fit personeelsbeleid!

Ons fruit wordt elke week door ons geselecteerd om daarna bij onze klanten in de regio Friesland vers geleverd te worden. . Bij de selectie zorgen wij dat alleen de beste stukken fruit worden aangekocht. We nemen het fruit direct mee en maken de fruitbox voor op het werk persoonlijk en specifiek voor onze klanten. Wij van werkfruitbox.nl staan voor vakmanschap en fruit is met recht onze passie!

Niet alle medewerkers eten gezond in Friesland

Sommige werknemers nemen al elke dag een vers stuk fruit, maar helaas geldt dat niet voor iedereen. U als werkgever in Friesland, kunt van de diensten van werkfruitbox.nl gebruik maken om ervoor te zorgen dat ook uw medewerkers elke dag vers fruit op het werk kunnen eten.

Deze gezonde snack zal zorgen voor veel waardering van uw personeel. Onze fruitboxen bevatten meerdere verschillende soorten vers fruit, met ieder zijn smaak is rekening gehouden tijdens het samenstellen van uw werkfruitbox. Ook zullen de boxen fruit van het seizoen bevatten!