Zoals de naam al doet vermoeden, verkopen we fruit aan bedrijven. Maar inmiddels ook aan particulieren, stichtingen, verenigingen en aan instellingen.

Met name verkopen we veel fruit aan zorg instellingen, bejaardentehuizen, ziekenhuizen en aan instellingen waar mensen intensievere zorg nodig hebben. Dit is niet wat ik op het eerste gezicht voor ogen had toen ik bijna 3 jaar geleden begonnen ben, maar momenteel maakt het een substantieel onderdeel uit van de omzet en het wordt zeer gewaardeerd en het is bijzonder leuk om te doen!! De bewoners zijn blij als ik er sta met mijn fruitkraam, hebben weer een soort activiteit om uit te voeren en ook voor een sociaal gesprekje zijn ze aan het goede adres!

Vanaf dinsdag 6 december a.s. kunnen ze bij zorggroep Sint Maarten in Heerenveen bij Marienbosch ook bij mij terecht voor de houdbare, dagelijkse boodschappen. Het zal geen Jumbo, AH of Picnic assortiment worden, maar de lekkere en dagelijkse benodigdheden kunnen dan ook bij ons worden gekocht. Elke dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur zijn ze van harte welkom!

Ook zijn we blij en trots dat we een klein beetje mee hebben geholpen aan het Lemster Dickens festijn dit jaar. Een fantastisch evenement dat volledig draait op vrijwilligers en op 10 en 11 december plaats vindt.

Verder is de toezegging gedaan aan het unieke Douwe Boomsma voetbal toernooi in Lemmer om de komende jaren fruit te leveren aan de diverse teams en begeleiding die hieraan meedoen! En dat doen we ook met veel plezier!

Fijn en fruitig weekend verder. En probeer zoveel mogelijk lokaal te kopen!!! De grote online retailers en webshops betalen de Sinterklaas intocht en de Kerstversiering niet…. Dat doen de lokale, betrokken ondernemers, winkels en bedrijven.