Afgelopen week weer een prima week gedraaid! Veel klanten blij gemaakt met vers en gezond fruit!! Wij hebben niet alleen bedrijven, maar ook instellingen en particulieren beleverd met fruit. Tevens hebben we diverse fruitmanden mogen bezorgen. Dit geeft een extra fijn gevoel omdat de mensen die het ontvangen, er blij van worden en omdat de mensen die dit versturen, bezorgd zijn en aandacht willen geven aan de mensen die dit even nodig hebben. En als wij als Werkfruitbox zijnde, hiermee kunnen helpen geeft dat een voldaan gevoel.

Uiteraard zijn de vaste klanten ook voorzien van de wekelijkse fruit op het werk leveringen! Hier wordt altijd aandacht aan besteedt en de beste en lekkerste producten worden afgeleverd. We gaan er niet met de pet naar gooien en makkelijk worden omdat deze klanten nu al “binnen” zijn……. Bovendien proberen we mee te denken; als er veel kiwi ‘s overblijven is het een optie om er daar minder van in de fruit box te stoppen en meer van producten die wel veel genuttigd worden. Ook als er door omstandigheden minder mensen op kantoor zijn en er dus minder fruit gegeten wordt, dan gaan wij niet lukraak de fruitbox bijvullen met de nieuwe levering, maar dan vragen we gericht naar wat er gewenst is.

Wat ook zeer veel voldoening geeft, is het met een fruitkraam staan in een zorginstelling! Dit is anders dan ik voor ogen had toen ik begon en het vraagt een andere benadering, maar deze oudere mensen zijn blij dat ik er kom en vinden het zeer plezierig dat ze fruit per stuk kunnen kopen. Deze afwisseling in de dagelijkse, operationele werkzaamheden is een welkome aanvulling! Het geeft ook een fijn gevoel om iets te kunnen betekenen voor deze oudere generatie. Wat me bovendien opvalt is dat deze mensen heel vaak positief zijn en een goed humeur hebben, ongeacht alle beslommeringen en nare omstandigheden van deze tijd.

Al met al is het keihard werken, veel uren maken, de wekker vroeg zetten en de kop omhoog houden! Het vrije, onafhankelijke gevoel van eigen ondernemer zijn voelt echt ontzettend goed! Uiteraard heb ik veel te danken aan mijn gezin, familie, vrienden, mentoren en leveranciers (wie de schoen past, trekt hem maar aan!). Het samen kunnen werken met hun, doelen bepalen en gezamenlijk dingen kunnen bereiken is onbetaalbaar!!

Een fruitig weekend gewenst!

Menno Bakker

Werkfruitbox

0624107561