Hallo allemaal,

Ik krijg veel vragen over wat we nu precies doen en hoe we dat doen. Hierbij enkele antwoorden op deze vragen en opmerkingen!

  • Iedereen die fruit eet is welkom bij ons! Bedrijven, instellingen, particulieren, verenigingen. Groot en klein.
  • Vaste contracten daar doen wij niet aan. We zijn overtuigd van onze producten en onze service en als er wel issues zijn, dan lossen we deze op!
  • Het aflevergebied is momenteel van Lelystad-Kampen-Steenwijk-Groningen-Leeuwwarden-Harlingen-Stavoren-Lemmer. In  overleg zijn verdere locaties ook mogelijk. We zijn zelfs in gesprek over wellicht sommige franchises ondernemingen in andere delen van Nederland! Ook landelijke dekking middels een vers koeriers dienst is een optie die we nader aan het bekijken zijn.
  • Ons klanten bestand bestaat uit een zeer diverse groep. Diverse MKB bedrijven, (zorg)- instellingen, particulieren, zelfs diverse multi-nationals, verschillende restaurants en verenigingen.
  • We leveren hoofdzakelijk fruit producten en onbewerkte AGF producten. Hierdoor hoeven we geen HACCP certificaat te hebben, Uiteraard vinden we voedselveiligheid een essentieel begrip dus wij volgen de Hygiëne Code van het Productschap Tuinbouw nauwgezet op.
  • Werkfruitbox heeft geen fysieke winkel waar klanten kunnen komen winkelen. Op de website staan verschillende producten en via persoonlijk contact is bijna alles mogelijk en leverbaar.
  • Bij diverse zorginstellingen staan we zelfs met een fruitkraam! Daar kunnen de bewoners naar toe komen om fruit te kopen. Niet in grote hoeveelheden, maar leuke en kleine porties zodat ze bijvoorbeeld niet 2 kilo appels hoeven aan te schaffen. En de keuze varieert in diverse soorten fruit en verschillende gradaties in rijpheid, zodat niet al het fruit snel hoeft te worden opgegeten.

Voor andere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons!

Menno Bakker – Werkfruitbox

info@werkfruitbox.nl

06 – 24 10 75 61