Zeer verheugd kunnen wij u melden dat Werkfruitbox vanaf nu de beschikking heeft over een mooie, nette bestelauto! Hiermee kunnen we nog efficiënter en professioneler al onze klanten van dienst zijn met het beleveren van vers en topkwaliteit fruit.

Er is gekozen voor een compacte, jonge bestelauto met lage uitstoot. Hiermee zijn we nu maar ook in de toekomst in staat om op een schone, milieuvriendelijke manier fruit te leveren. Zelfs als in verschillende gebieden nog strengere milieu- en CO2 uitstoot maatregelen van kracht worden.

Veel dank aan Kluger ‘s Graveer en Signbedrijf voor het meedenken over de plaatsing van de logo ‘s en de contactgegevens. Het resultaat is geweldig geworden! Ook dank aan Garagebedrijf Bakker voor de aankoop-keuring en inspectie.

Als u opmerkingen heeft over het rijgedrag van onze bezorger, dan horen we deze graag!